Adres informatie

China Wok
Rijksweg 55, 1751EE te Schagerbrug
0224-571539
info@chinawok.nl

Neem contact met ons op

Voor vragen of reserveringen kunt u ons van dinsdag t/m zondag telefonisch bereiken van 12.00 tot 22.00 uur. U kunt ook via onderstaand contactformulier uw vraag stellen.

Op feestdagen zijn wij op maandag open en dinsdag erna gesloten.

  Veelgestelde vragen

  Wij accepteren enkel Chinawok cadeaubonnen.

  Reserveren is niet verplicht. Om teleurstellingen te voorkomen en bij drukte (weekend en feestdagen) is dit wel aan te raden.

  Wij hebben standaard vegetarische en veganistische gerechten in het assortiment. Daarnaast kunnen we in overleg gerechten apart voor u klaarmaken.

  Gasten met een dieet kunnen ook bij ons dineren. Heeft u een allergie, neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke allergie te bespreken.

  Het is mogelijk om voor bedrijven/instellingen op rekening te betalen. U kunt dit bij uw reservering telefonisch of online doorgeven. U dient bij aanvang een kopie van het legitimatiebewijs en een visitekaartje met de factuurgegevens aan te leveren.

  Wij doen er alles aan om de prijs, kwaliteit en sfeer te bewaken, desondanks zijn alle tips, suggesties, klachten of kritiekpunten van gasten zeer welkom! Wij stellen het zeer op prijs als u suggesties of klachten zo snel mogelijk doorgeeft, zodat wij uw verblijf direct aangenamer kunnen maken en het concept kunnen blijven verbeteren.

  Copyright © 2018 China Wok - made by Youngtive. All rights reserved.